Проектиране и производство на КТП и Ел табла

Производство на Електрически табла

Смарт Пауър Грид проектира и произвежда широка гама електрически табла според специфичните изисквания на своите Клиенти, спазвайки българските и европейски нормативни уредби. Апаратурата, с която работим е на производителите Schneider, ABB, Noark и др. Разпределителни и табла за битови нужди – служат за разпределение на електрическата енергия в предприятията, в обществените или жилищните сгради. Могат да бъдат монтирани на стена или на фундамент. Разпределителни табла са предимно изработени от метална рамка в нашият завод, прахово боядисана ламарина или от монолитна метална кутия, като основно се използват в промишлените обекти или като главни разпределителни табла (ГРТ) в сградите.

В повечето случаи апаратурата в тях се разполага на метална плоча. Модулните разпределителни табла намират приложение най-вече като последно звено в разпределението на енергията към крайните битови консуматори (осветление, контакти и др.). Могат да бъдат изработени, както от прахово боядисана ламарина, така и от пластмаса, според проектната документация и желанието на Клиента

Всеки трафопост разполага с Табло Ниско Напрежение. Вариантите за проектиране и производство са различни, според техническите параметри на заданието. В метална кутия или плоча. Изводите, където се закачат консуматорите могат да бъдат Вертикални Разединители или Автоматични Прекъсвачи. Стандартизацията на нашите разработки ни позволява да имаме серийно производство на Табла Ниско Напрежение.

Ако имате някакви въпроси относно нашите кабелни преходи или други наши продукти и услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение възможността да работим с вас.